top of page

Lidmaatschap 

Het jaarlijks lidmaatschap bedraagt 30 Euro en kan overgeschreven worden op de rekening van de Borgward Club België VZW - BE92 0018 2162 3523

met vermelding van "Lidgeld" + het jaar (20XX)

Het lidgeld wordt gebruikt voor het afdrukken en versturen van ons clubblad "Koerier", de uitnodigingen voor ons jaarlijkse treffen en onze bijdrage aan de BEHVA. 

image.png

BEHVA

Onze club is aangesloten bij het BEHVA, waardoor onze leden ook kunnen genieten van de hulp, de diensten en de voordelen die deze organisatie biedt

2

KOERIER

Ons Clubblad de Borgward "Koerier" verschijnt tweemaal per jaar en biedt naast een overzicht van de activiteiten van de club ook een aantal andere interssante Borgward gerelateerde artikelen.

3

OLDTIMER VERZEKERING

Een van de grote voordelen van het lidmaatschap van onze club BEHVA is dat onze leden ook aanspraak kunnen maken op de voordelige oldtimerverzekering.  

4

ONDERSTEUNING

Onze jongere leden kunnen putten uit de kennis en ervaringen van onze leden die jarenlang ervaring hebben met alle mogelijke problemen die kunnen optreden bij het rijden met een wagen van de Borgward groep. Onze club heeft daarnaast ook nauwe contacten met de verschillende buitenlandse clubs, wat ook bijdraagt tot het snel oplossen van allerhande vragen.

bottom of page